problemy se ctyrkolkari!!

Co se nevešlo jinam.

Příspěvekod bla..bla » čtv 12. led 2012 8:55:40

uz me to vazne stve. precetl jsem si tady nehodu mlade ctyrkolkarky a musim se vas zeptat, jestli vam to za to stoji. jezdite jak banda silencu a pak to takhle dopada. proc se radeji nerozmazete nekde na trati? clovek, aby mel strach, kdyz vas vidi jet po silnici!!
bla..bla

Příspěvekod fullgas » čtv 12. led 2012 12:02:06

ty budeš asi další prudící plechovkář, co? :)
fullgas

Příspěvekod Martin » čtv 12. led 2012 21:03:36

Spočítej si, kolik mrtvých je na silnici vás a kolik nás, deb*le!!
Martin

Příspěvekod morybundus » čtv 12. led 2012 22:09:30

proč se do nás furt navážíte? Tak to hold dívčina nezvládla. Na silnicích budeme jezdit pořád, tak se s tím smiřte.
morybundus

Příspěvekod Toník » čtv 12. led 2012 23:18:41

uklidni se plechovkáři. Mě taky nejde do hlavy, že každej den slyším ve zprávách, jak přivožralej řidič auta někoho usmrtil. Starejte se o sebe' :evil:
Toník

Příspěvekod bla..bla » pát 13. led 2012 9:00:55

porad mame vsech pet pohromade, nez vetsina z vas. delate jen bordel, predvadite se. nic dobryho na vas nevidim!!!!!
bla..bla

Příspěvekod tm.quad » pát 13. led 2012 10:13:28

Mě nejednou plechovkář na silnici ohrozil natolik, že jsem se už viděl nahoře. Takže prvně bych si zametl před vlastním prahem a pak bych nadával na čtyřkolkáře.
tm.quad

Příspěvekod fanouš » pát 13. led 2012 11:30:50

mě by zajímalo, co tě sere? neházej nás do jednoho pytle, s těma, kteří jezdí, kudy chtěj. Existjí oficiální vyjížďky, jezdí se v místech, kde nikomu nebudeme vadit a nic neponičíme. Máš asi nějakej komplex, co?
fanouš

Příspěvekod quad » pát 13. led 2012 13:53:54

už jen nick ,, bla..bla ,, značí že uživatel je exzot a to jsem napsal slušně .....Prostě D.E.B.I.L jako ,,bla..bla ,, se najde na každé rohu .....
quad

Příspěvekod Radess » pát 13. led 2012 13:56:37

bls..bla, ty budeš asi hodně v depresích. :roll:
Radess

Další

Zpět na Ostatní

Čtyřkolky.com  › Forum Ostatní