problemy se ctyrkolkari!!

Co se nevešlo jinam.

Příspěvekod wwwweber » ned 15. led 2012 12:56:07

podívej se, každý dělá chyby... a bohužel někteří je zaplatí životem, ta holčina takhle skončila díky své chvilkové nepozornosti, bohužel se na tom hned ukazuje, že je kolka strašně nebezpečná a nejlíp ji zakázat... podívej se kolik bouraček je v kolonách a zácpách, jenom proto, že při tom posouvání někdo nedává pozor a najednou ho máš v kufru, ale to se ježí jenom plechy... my ty plechy nemáme... ale honit si tady nad jejich neštěstím triko, je smutný... nevím, jaké statistiky čteš, ale ve většině případů je to nedání přednosti motorce nebo kolce... jezdím na obojím a musím podotknou, že autaři ve většině nepoužívají zrcátka... snažím se jet tak, abych viděl oči řidiče přede mnou... a víš co? 80% nich se při přejíždění z pruhu do pruhu nejen že nedá blinkr, ale do zrcátka se podívá až když je v druhém pruhu... nejhorší je na tom je, že s tebou chce skoro každej závodit a tudíž třeba i blokovat, jen aby si dokázali jaký jsou jezdci... když jedu snažím se předvídat a vyplácí se, jinak bych tady už nepsal, nebo psal z vozíku... díky hustotě provozu s tím, ale člověk musí počítat, pryč jsou doby, kdy jsi na cestě do Brna potkal dvacet aut...
wwwweber

Příspěvekod bla..bla » ned 15. led 2012 18:09:33

weeeeeber: jasne, ale videl jsi nekdy, ze by si borec v Land Roveru jen tak z prdele vyrazil do lesa si zajezdit v terenu a nicil vse, co mu prislo do cesty? a ja to od znamych slysim porad...ctyrkolkar sem, ctyrkolkar tam....chapu, ze nemate kde jezdit, ale vzdycky se najde kompromis. Pokud ty patris mezi ty slusny, ok, ale kolik dalsich je takovych? urcite znas takovy ctyrkolkare, kterym je to jedno.
bla..bla

Příspěvekod wwwweber » ned 15. led 2012 18:56:20

s Roverem nemáš pravdu, bohužel... jezdí s tím úplně stejně, jako ty kteří se ti nelíbí... a někteří si to ještě vylepšují střelbou na zvěř... že jsou mezi námi vorači všeho co jim přijde pod gumy, musím přiznat... ale o tom lese se bohužel mluví víc... bohužel kolikrák jsme v tom nevině, jenom kvůli tomu, že se to třeba hodí médiím nebo někomu do krámu... špatný je, že jedeš po polňačce, třeba... a pejskař, který porušuje zákon víc tím, že má psa na volno, na tebe hrozí, protože si chudák musí pejska přivolat a chvilku přidržet, podotýkám, že mu nedáš nažrat plnym plynem... to samý cyklisti, jestli jsou naštvaný, že nemusím šlapat, netuším, hlavně jsme neekologičtí... ;-) tomu se směju, protože s těch cyklistů neustále lítaj nějaký papírky od sušenek nebo těch energi tyčinek... dokonce se ve finále dozvíš, že některým myslivcům vadíme daleko míň, než zmiňované zájmové skupiny, protože zavrčíme a jsme pryč, kdežto houbaři, pejskaři se plácají dlouho na jednom místě různě řvou a ruší zvěř... dokonce jsou mezi námi tací, kteří v zimě jezdí přikrmovat zvěř, ale to nepotřebujou psát nahlas, ve finále by se zjistilo, že jsme občas i užitečný... takže se snad shodneme, že blbci jsou všude a je jedno na čem jezdí...
wwwweber

Příspěvekod bla..bla » ned 15. led 2012 19:02:39

weeeber: v jednom ti dam za pravdu. Asi tezko se v Tv objevi reportaz o tom, ze nekdo nekde v lese odhodil petku, papirek od susenek nebo neco podobnyho. Rikam, jsi vyjimka, ktera se chova slusne. Ale projdi si ostatni komentare, kde mi tady kazdej nadava a posila me tam a tam, nejspis z toho duvodu, ze se jich dotkl nejaky prispevek, kde jsem mel pravdu a oni to moc dobre vi.
bla..bla

Příspěvekod Návštěvník » ned 15. led 2012 19:21:54

četl jsem to od začátku... nebylo to pěkný ani z jedný strany... mě taky nakrkne, když jsme a priori všichni piráti a ničitelé.... každej zahřeší i já, ale snažíme se, aby po nás nebyly žádné škody. Znám taky páj jezdců, co se pod prudkym kopcem skoro pos..ou a o sjezdu nemluvě, ale jak se dostanou na louku, tak lítaj drny dva metry do výšky... pak chápu, že má někdo alergii... Přeju ti pěknej večer a zkus se na nás koukat, trochu vlídněji... ;)
Návštěvník

Příspěvekod wwwweber » ned 15. led 2012 19:22:40

to byl příspěvek ode mne...
wwwweber

Příspěvekod bla..bla » ned 15. led 2012 19:59:01

Ok, hold patris k tem slusnejm, tak at ti to zustane.
bla..bla

Příspěvekod Doktormax » pon 16. led 2012 17:20:32

Teda pánové, to je diskuze na úrovní restauračního zařízení IV.cenové skupiny :?
Představa, že se bla...bla cítí dotčen na negativní reakce na jeho příspěvek, když primárně přijde se sprostými slovy a napadáním někoho druhého a diví se, že se to okolí nelíbí, to rozum zůstává stát (holt ta anonymita fóra dělá své).
Mimochodem najedu ročně cca 40tis km se svým autem a jsem též vášnivý čtyřkolkář a přesně takové sprosté zakomplexované lidi jako je bla..bla dost často potkávám na silnicích (v autech) a rozum zůstává stát nad jejich chováním a jednáním. Bohužel setkání s nimi jsou mnohem záludnější, protože je jich více a člověk na ně narazí denně... :!:
Doktormax

Příspěvekod bla..bla » pon 16. led 2012 17:55:05

Doctor: o co ti jde. neco se mi nelibi a tak jsem s tim sel ven na mista, k tomu urcena. taky se mi nelibi chovani plechovkaru, ale ctyrkolkar me dokaze vytocit mnohem casteji. jen v zime je od nich pokoj.
bla..bla

Příspěvekod Fidži » pon 16. led 2012 20:42:35

Že se na to nevyserete, nikam to nevede, on si bude mlít svý, protžoe má špatnou zkušenost a my svý, protože víme, že jsem v právu a nikomu jsme nic neudělali, je to furt dokola :idea:
Fidži

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní

Čtyřkolky.com  › Forum Ostatní